Din indkøbskurv er tom.

Reklamation (RMA)

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til SmartWatchHut.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes tilbage via vores RETURPORTAL. Vi har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Betingelser ved reklamation (RMA)

Som forbruger har du 2 års reklamationsret regnet fra den dag du modtager din vare. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget. 

Fejl og mangler ved vare (RMA)

Det er en forudsætning, at mangler og fejl på varen ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Skader opstået under fragt (RMA)

Varemodtagelse:
Husk altid at kontrollere varer for fejl og mangler straks ved modtagelsen. 

Synlige skader:
Vi anbefaler, at du tager imod varerne og straks kontrollerer varens stand. Er varen beskadiget, anbefaler vi på det kraftigste, at du reklamerer skriftligt indenfor 24 timer efter modtagelsen.

Ikke synlige skader:
Er emballagen intakt, men varen alligevel beskadiget, anbefaler vi at du reklamerer hurtigst muligt og helst skriftligt, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet hurtigst muligt.  

Returnering ved reklamation

SmartWatchHut.dk organiserer returforsendelsen og sender dig en fragtlabel, som du gratis kan returnere varen på, men det er vigtigt, at du returnerer varen i forsvarlig emballage. Når vi modtager din vare, bliver den undersøgt. Såfremt den mod forventning ikke er fejlbehæftet, kan du blive pålagt fragtomkostninger for tilbagesendelse og returnering.